PRISER & NOMINERINGER


NOMINERINGER

Her vil der løbende blive tilføjet de nomineringer, som jeg modtager når jeg uploader billeder til fotokonkurrencer.

31. juli 2015

Nikon I AM SILHOUETTE - upload & nominering

Juli måneds coverbilledtema på Nikons facebookside var silhouette. Det fine billede, som jeg uploadede, er taget i Australien og jeg faldt over det, da jeg var i gang med at gennemgå de billeder der er taget under et besøg Down Under tidligere på året. Om det falder i publikums smag vil kun tiden vise, nærmere betegnet i morgen klokken 14.00.

Nyd billeder her.

Untitled photo

Udover ovenstående billede uploadede jeg også det følgende billede, hvor Karin og hendes gode veninde Malene agerer modeller i en af tunnelerne ved søerne i København.

Nyd billedet her og vurder selv hvilket billede du synes bedst om.

Untitled photo

28. marts 2015

Nikon I AM REFLECTION – upload & nominering

Marts måneds coverbilledtema på Nikons facebookside var reflektion, hvorfor det fandt mig naturligt at hive et billede fra mit efterhånden halvstore arkiv frem, der helt sikkert godt kan bruges.

Billedet faldt i dommernes smag og det er nu op til brugerne af Nikons facebook, at beslutte hvorvidt det skal være den kommende måneds coverbillede eller ej.

Uanset hvad kan mit billede nydes her.

Nikon I AM REFLECTION – upload & nominering

2. marts 2015

Nikon I AM TRAVEL - upload & nominering

Efter en lidt længere periode hvor jeg ikke har været så aktiv med min fotografering, mest som følge af travlhed på jobbet, har jeg kastet mig ud i coverbilledekonkurrence for februar på Nikons facebookside med følgende billede.

Billedet blev straks efter nomineret som månedens coverbillede, men det blev desværre ikke valgt som det bedste billede i februar.

Untitled photo

2. januar 2015

Nikon I AM BLACK & WHITE - nominering

Med et billede taget på Strøget i København den første søndag i advent var jeg blandt de 10 nominerede til december måneds coverbillede på Nikon's Facebook side.

Desværre fik jeg ikke flest stemmer, men var meget glad for endnu engang at være kommet i betragtning.

Untitled photo

8. november 2014

Nikon I AM AUTUMN - nominering

Med et billede fra en græsplæne i Vestskoven var jeg blandt de 10 nominerede til oktober måneds coverbillede på Nikon's Facebook side.

Desværre fik jeg ikke flest stemmer, men var glad for at komme i betragtning.

September måneds nominering havde givet mig blod på tanden og jeg havde derfor uploaded flere billeder til konkurrencen.

Untitled photo

8. november 2014

Nikon I AM WATER - nominering

Med et billede af lysreklamerne ved Peblinge Sø var jeg blandt de 10 nominerede til september måneds coverbillede på Nikon's Facebook side.

Desværre fik jeg ikke flest stemmer, men var meget glad for at komme i betragtning.

Untitled photo

PRISER

Desværre har jeg endnu ikke vundet nogen priser, men tro mig, så snart det sker skal jeg nok annoncere det både her og på mine facebookside.

Powered by SmugMug Owner Log In