FREMTIDIGE FOTOPROJEKTER


Inspireret af Steve Simon's bog "The passionate photographer" har jeg nedenstående fotoprojekter på tegnebrættet.


1 motiv, 40 forskellige vinkler -  formålet med projektet er, at finde et motiv og tage 40 vidt forskellige billeder af det.

Det dækker over billeder der er taget langt fra motivet, tæt på motivet, eller måske hvor motivet bare fylder et lille hjørne af billeder, det kunne fx. være spidsen af et gevir, hvis motivet var en kronhjort.

På nuværende tidspunkt har jeg motiver som tilbygningen til Panum, Rigshospitalet, samt kirken ved Sankt Hans Torv i tankerne.


1 lille rum, 20 billeder - formålet er at tage 20 forskellige billeder i et meget lille rum, fx. et toilet.

Der er en meget klar udfordring med dette projekt. Tag 20 forskellige billeder i et meget lille rum, så jeg kan blive bedre til at få så meget ud af ingenting som muligt, hvis jeg befinder mig et sted, hvor jeg ikke kan bevæge mig rundt som det passer mig for, at få den bedste plads som muligt med henblik på at få det perfekte billede. Et rigtig godt eksempel på dette er, da jeg var i Tivoli for at tage skaterbilleder til i juli måned 2015. Se mere her.


1 skud, 50 dage - formålet er, at tage 1 billede om dagen i 50 dage.

Der er to udfordringer i forbindelse med dette projekt. For det første må jeg bare tage et billede om dagen. For det andet vil det være en udfordring at vide hvornår det helt rigtige motiv er i søgeren for, hvor mange gode billeder går jeg glip af og vil der komme et bedre motiv end det jeg har i søgeren i netop det øjeblik?


Alene - formålet med dette projekt er, at tage billeder af ting som står alene.

Det dækker over fx. den enlige vanddråbe der er på vej ud af vandhanen, den enlige bil på parkeringspladsen osv.


Spin-off til mit projekt om dyrene i Københavns Zoo - selvom jeg endnu ikke er helt færdig med mit projekt om dyrene i Københavns Zoo, er jeg så småt startet op på et lille spin-off projekt om et af dyrene i haven. Det drejer sig om chimpanserne, som nyder godt af mit selskab når jeg er et smut forbi haven.

Powered by SmugMug Owner Log In